Новобогданівська громада
Запорізька область, Мелітопольський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора  Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради

Дата: 01.12.2021 08:52
Кількість переглядів: 2192

Додаток 1

до розпорядження № 301

від 29.11. 2021 р.

  

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора 

Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради

 

Правові підстави проведення конкурсу: відповідно до Розпорядження Новобогданівського сільського голови № 301 від 29.11.2021 р. «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради.

Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради; Запорізька область, Мелітопольський район, с. Новобогданівка, вул. Центральна, 45.

Основні напрямки діяльності установи: надання особам/сім’ям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.

Найменування посади: директор Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Новобогданівської сільської ради.

Умови оплати праці: Заробітна плата директора складається з посадового окладу, надбавок передбачених чинним законодавством.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: визначені документи подаються особисто до Новобогданівської сільської ради (с. Новобогданівка, вул. Центральна, 45) з 01грудня 2021 р. по 15 грудня 2021р.

Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

1) ЗАЯВУ про участь у конкурсі за відповідною формою;

2) належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

3) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

4) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

5) довідку про відсутність судимості;

6) перспективний план розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Уповноважена особа не пізніше ніж через три робочих дні з дати надходження документів для участі в конкурсі повідомляє претендентам про результати перевірки документів.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності не менше, ніж 5 років.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість: конкурс  на  заміщення  вакантної  посади  директора  відбудеться 17 грудня 2021 року у приміщенні Новобогданівської сільської ради (с. Новобогданівка, вул. Центральна, 45).

Переможець конкурсу визначається за результатами:

1) перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг);

2) оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо зазначеної презентації.

Оцінювання учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних КРИТЕРІЇВ.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Гречана Валентина Олександрівна, 0(619)446208, novobograda@ukr.net .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь